OSMANİYE / DÜZİÇİ - Yeşilbayır İlkokulu

Nis

Öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği Başkanımızla birlikte sınıflarımıza fayans döşedik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

2017-2019 yılları arasında okulumuza yaptığımız uygulama bahçesi, çiçeklik ve çim oyun alanlarının yapım aşamasından fotoğraf kareleri...

OKULUMUZDAN KAR MANZARALARI

Nis

Düziçi Kaymakamlığının başlatmuş olduğu İrfan Çeşmesi Projesi kapsamında ev ziyaretleri ve veli bilgilendirme toplantıları yaptık.

ÇEVRE DÜZENLEMESİNDEN KARELER

Kas

Okulumuzun bahçesine seksek,mendil kapmaca,yağ satarım,köşe kapmaca oyun alanları çizdik. Okul Aile Birliği Başkanımız Murat Sümbül´e emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Kas

Okulumuzun bahçesine 10 adet fistık çamı, 10 adet mavi servi, 10 adet kara servi fidanları diktik. Etkinliğe tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

OKULUMUZUN BAHÇE MERDİVENLERİNİ YENİLEDİK