OSMANİYE / DÜZİÇİ - Yeşilbayır İlkokulu

Haz

2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem karne dağıtım törenine Düziçi Kaymakamı Sayın Mustafa Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Durmaz, Şube Müdürleri Cuma SağırMehmet Akpınar, Şerafettin Çiloğulları ve Düziçi Eğitim Bir Sen Başkanı Osman Enni katıldı. Törende 2. ve 3. sınıf öğrencilerimizin dans gösterileri izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı. Öğrencilerimize karnelerini ve çeşitli hediyeleri Düziçi Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından verildi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Sırma Bekmezli "Düziçi´nin Kurtuluşundaki Kahramanlık Hikayeleri" temalı resim yarışmasında 2. oldu. Öğrencimize ödülünü, 28 Mart Düziçi´nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu gününde, Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş Namlı verdi.
  Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Ara

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle Osmaniye 2. Kitap Fuarı, Osmaniye Kent Müzesi ve Park 328 AVM´ye gezi düzenledik.

Ara

Artık okulumuz 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmektedir. Katkılarından dolayı Sayın Salih Ağca´ya teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun Uçangöz (Drone) Fotoğrafları ve Videosu

Ara

Bekmezler Yapı tarafından okulumuz bahçesine çeşme yapıldı. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri adına Sayın İsmail Bekmezli´ye teşekkür ederiz.

Kas

Hayırsever işadamı Mehmet ALACA tarafından yaptırılan anasınıfı ve  Düziçi Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesi ile ilgili 25/05/2017 Perşembe günü açılış programı yapıldı.
Açılışa, İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa KOÇ, Belediye Başkanı Sayın Ökkeş NAMLI, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Serkan ESEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali DURMAZ, Şube Müdürleri Şerafettin ÇİLOĞULLARI, Mehmet AKPINAR ve Cuma SAĞIR, okul müdürleri,öğretmen, öğrenci, öğrenci velileri ve mahalle halkı katıldı.