OSMANİYE / DÜZİÇİ - Yeşilbayır İlkokulu

23 Nisan´ı coşkuyla kutladık

Kas

Okulumuz bahçesine Düziçi Belediyesi tarafından beton dökülerek çevre düzenlemesi yapıldı.

Kas

Okulumuzun bahçesine 50 adet fistık çamı, 20 adet mavi servi, 20 adet kara servi, 20 adet kızılçam, 5 çınar, 5 adet palmiye olmak üzere toplamda 120 adet fidan ve çiçek türleri diktik. Etkinliğe tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Kas

Okulumuzun bayrak direğini ve tören alanını yeniledik.

Kas

Düziçi, Hasanbeyli ve Bahçe ilçelerinden okul ve kurumun katıldığı 2. Öğrenme Şenlikleri 29 Kasım 2016 Salı günü günü Düziçi Kapalı Spor Salonunda düzenlendi.Öğrenme Şenliklerine "Ebru Sanatı Öğreniyorum" standıyla katıldık.

Öğrenme Şenlikleri´nde okulumuzun gösterdiği performansdan dolayı Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Cuma Sağır bey verdiği plaketle bizi onurlandırdılar. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Durmaz ve Şube Müdürümüz Cuma Sağır beylere, öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.